Επιστροφές/Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η CAAN δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει να στείλετε ένα μέϊλ στην διεύθυνση leonteiosathinon@caan.gr αναφέροντας λεπτομερώς τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε και σε περίπτωση αλλαγής και τα προϊόντα που θέλετε να σας στείλουμε.

Στη συνέχεια η εταιρεία αποστέλλει τα προϊόντα με courier η οποία και θα παραλάβει τα υπό αλλαγή προϊόντα από τον πελάτη ή επικοινωνεί με τον πελάτη εάν χρειάζεται διευκρινήσεις.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται άμεσα εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το ζητούμενο προϊόν, αλλιώς ο πελάτης ενημερώνεται για τον χρόνο παραγωγής του και αποφασίζει ανάλογα.

Για την αλλαγή ή την επιστροφή, υποχρεούστε να διατηρήσετε τα προϊόντα στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρη, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις των προϊόντων, εντός της συσκευασίας που τα παραλάβατε.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης και η εταιρεία αποφασίζει τον τρόπο επιστροφής.
Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Μεταφορικά Έξοδα

Τα μεταφορικά έξοδα τόσο της επιστροφής όσο και της πρώτης αλλαγής επιβαρύνουν την εταιρεία εφόσον τα προϊόντα αποσταλούν από τον πελάτη με την Courier που τα παρέλαβε.
Εάν χρειαστούν παραπάνω από μια αλλαγές, τα έξοδα για τις υπόλοιπες αποστολές πλην της πρώτης, επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και αποφασίζει τον τρόπο αποστολής των προϊόντων στην εταιρεία.